Koltuk Takımları Oturma Grupları

Dk Grup Uluslararası Nakliye - Ortadoğu- İran Hattı

Dk Grup Uluslararası Nakliye - Ortadoğu- İran Hattı

Uluslar Arası Nakliyat / İstanbul
Yetkili: ZEYNEP EBRU KAYAGsm: 05327278856

Dk Grup Uluslararası Nakliye - Ortadoğu- İran Hattı

ortadoğu ve iran hattında, komple, parsiyel, transit, lowbed taşımacılık

 Dk Grup Uluslararası Nakliye - Ortadoğu- İran Hattı
Fiyat:0TL
Kategori: Uluslar Arası Nakliyat
İlan Tarihi: 07.12.2012
Yetkili: ZEYNEP EBRU KAYA
Adres: inönü mah. evren cad.no:52/9 Kayışdağı-Ataşehir
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Uluslararası taşımacılık ve dış ticaret konusunda profesyonel ve uzman kadrosuyla hizmet vermekte olan firmamız, 2004'' yılından dan itibaren müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, hizmet vermektedir.
Profesyonel, hızlı ve güvenli kara yolu taşımacılığında Türkiye, İran, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Azerbeycan, Orta Doğu, Uzak Doğu ile Avrupa ülkeleri arasında bir “köprü” görevi görmektedir. T.C. Ulaştırma Bakanlığı Genel Müdürlüğü G2, ve R2 Belgesi’nin vermiş olduğu yetkiler doğrultusunda, komple araç tahsisi, parsiyel yükleme, ağır kargo ve proje taşımacılığı konularında 125 araçlık filomuzla müşterilerimize en güvenilir ve hızlı hizmeti sunmaktayız.

İleri teknoloji ile donatılmış soğukhava ve tekstil depolarında barkod ve RF (radyo frekans) sistemleri ile depo yönetimi yaparak müşterilerine hizmet vermektedir. Otomotiv sektöründe, JIT(Just In Time) dağıtım ve toplama operasyonları gerçekleştirirken müşteri ve müşterinin tedarikçileri ile internet tabanlı uygulamalar (Oplog-Optimization Logistics) kullanarak elektronik ortamda bilgi transferi sağlamakta ve araç/yük optimizasyonu yaparak maksimum kapasite kullanımını ve performansı gerçekleştirmektedir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir