Koltuk Takımları Oturma Grupları

Tekli Koltuk Kaplama Ve Koltuk Döşemesi

Tekli Koltuk Kaplama Ve Koltuk Döşemesi

Koltuk Tamiri Kumaş Değişimi / İstanbul
Yetkili: Tuncer Koltuk Döşeme KoltukGsm: 0538 835 82 06

Tekli Koltuk Kaplama Ve Koltuk Döşemesi

tekli koltuk kaplama, koltuk döşeme, koltuk kaplama, koltuk tamir

Tekli Koltuk Kaplama  Ve Koltuk Döşemesi
tekli koltuk kaplama,  koltuk döşeme,  koltuk kaplama, koltuk tamir
Fiyat:0TL
Kategori: Koltuk Tamiri Kumaş Değişimi
İlan Tarihi: 23.4.2019 02:52:07
Yetkili: Tuncer Koltuk Döşeme Koltuk
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Tuncer Koltuk Döşeme koltuk atölyesi olarak her nevi tekli koltuk kaplama ve Koltuk döşeme, tekli koltuk kumaş değişimi olarak her nevi koltuk döşeme ve koltuk tamiri uygulanır. Ayrıca koltuk imalatçısı olarak yeni model, ölçülü kanepe döşeme, köşe koltuk tasarımı uygulanır. her nevi eski mobilyalarınız tamiri, mobilya cilalama, mobilya renk değişimi, mobilya cila renk değişimi uygulanır.hakiki deri koltuk kaplama, deri koltuk kaplama, deri koltuk döşeme, deri koltuk boyama, deri koltuk bakımı, deri koltuk tamiri, koltuk döşeme, koltuk tamircim, koltuk uzmanı, koltuk tamircim, koltuk kumaş değişimi, köşe koltuk kaplama, köşe koltuk uzmanı, köşe koltuk tamiri, köşe koltuk kumaş yenileme, köşe koltuk kaplama, koltuk yüz değişimi, koltuk kılıf değişimi, koltuk şilte dikimi, koltuk minder dikimi, tekli koltuk tamiri, berjer koltuk tamiri, tekli koltuk yenileme, sandalye yenileme, sandalye kumaş değişimi, sandalye uzmanı, sandalye döşeme, her nevi koltuk modeli döşeme uygulanır. Koltuk kılıf değişimi, tekli koltuk kılıf değişimi, tekli koltuk yüz değişimi, tekli koltuk tamiri, tekli koltuk yenileme, tekli koltuk kumaş değişimi, tekli koltuk yenileme, ve eski koltuklarınızı yenileme işleriniz ve koltuk döşeme işleriniz için Ömer usta 0538 835 82 06 .

İlana Özel İletişim Bilgileri

Tekli Koltuk Kaplama Ve Koltuk Döşemesi başlıklı bu ilan Tuncer Koltuk Döşeme Koltuk - Tuncer Koltuk Döşeme web sitesinden yollanmıştır.
Koltuk Tamiri Kumaş Değişimi kategorisinde Koltuk Tamiri, Koltuk Kaplama, Koltuk Döşeme başlık altında listelenmektedir.
Orjinal kodu: 1716 bu kodu ile birlikte iletişim bilgilerini kullanarak yetkililerine sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir