Koltuk Takımları Oturma Grupları

Chester Koltuk Taba Renk Kanepe Modeli Uygulaması

Chester Koltuk Taba Renk Kanepe Modeli Uygulaması

Hakiki Deri Koltuk Modelleri / İstanbul
Yetkili: BayKOÇ LuxuryTelefon: 0216 313 00 35  Gsm: 0532 691 00 95

Chester Koltuk Taba Renk Kanepe Modeli Uygulaması

chester koltuk modelleri, taba renk chester kanepe modelleri, hakiki deri kanepe modelleri, gerçek deri kanepe modelleri

Chester Koltuk Taba Renk Kanepe Modeli Uygulaması
Fiyat:0TL
Kategori: Hakiki Deri Koltuk Modelleri
İlan Tarihi: 3.12.2019 08:24:30
Yetkili: BayKOÇ Luxury
Adres: Esenşehir Mah. Vatansever Sk. No: 17 Yukarı Dudullu, Ümraniye/İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Hakiki Deri Koltuk Olarak Özel Butik imalat kişiye özel hakiki deri kanepe modelleri, ve Taba rengi orijinal deri modern kanepe modelleri, ve yerinize göre ölçülü gerçek deri koltuk imalatı %.100 Hakiki deri kullanılan atölyemiz de butik koltuk atölyemizde özenle iskelet kısmı %.100 fırınlanmış gürgen müşteri dilin de bilinen kayın ağacı kullanılmaktadır.
iskelet kısmın dan sonraki işlem orijinal deri kanepe modelleri kullanılan malzeme ise hakiki deri koltuk modelleri, deri kısmı orijinal olduğu için kasa kısmında kullanılan sünger üst seviyede dns yüksek kullanılmalıdır. Kişiye özel üretilen hakiki deri koltuk, taba renk orijinal kanepe modelleri uzun ömürlü kullanabilirsiniz.
Malzeme olarak kullanılan isteğe kaliteye göre oturum kasa kısmın da rahatlık ve uzun ömürlü kullanım amaçlı olarak zikzak yay kullanım da konfor katmak'tadır.
Sonrasın da ise Taba Renk Kanepe Modelleri, ise kullanılan oturum süngeri 35 dns veya isteğe göre 45 dns kullanılmakta çok fayda sağlamaktadır.
Taba Renk Deri Kanepe Modelleri,ise kullanılan sünger üzerine rahatlık konfor açısından ekstra olarak lamine elyaf kullanım da daha da rahat ve konforlu bir Kanepe Modelleri ortaya çıkmaktadır.
Her geçen yıl gerçek deri kanepe modellerin, de deri orijinal deri kullanım oranlarında ki artış, orijinal deri üreticileri, kanepe modelleri farklı renk, model üretme tabi caizse tutulmuştur. Ancak kullanıcılar farklı modelden çok Trent olan gerçek deri kanepe modelleri, farklı renk yaptırmayı tercih etmişlerdir. Çoğumuz hakiki deri koltuk da uzun ömürlü kullanmak ve yaptırmak ister. Çünkü gercek deri kanepe'de sürekli kullanılan ev koltuk deri modelleri olduğu için ürünü ortaya çıkarmak zahmetli bir o kadar hakiki deri döşemesi ustalık itina isteyen ve ustalık çok önemi olduğunu unutmayınız. Ayrıcalık ve orijinal deri kanepe modellerinde farklı olmak isteyen kullanıcılar genellik olarak taba ve bordo renk vaya antik orijinal deri ve Antik Siyah Hakiki Deri Kanepe Modellerin'de tercih'de bulunurlar.

İlana Özel İletişim Bilgileri

Chester Koltuk Taba Renk Kanepe Modeli Uygulaması

Web Sitesi: Hakiki Deri Koltuk
Kategori: Hakiki Deri Koltuk Modelleri
İçerik Sayfası: Chester Koltuk Taba Renk Kanepe Modeli Uygulaması
Kodu: 3945
BayKOÇ Luxury


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir