Koltuk Takımları Oturma Grupları

Deri Kanepe Modelleri Kahve Renk Chester Koltuk Orijinal Modeli

Deri Kanepe Modelleri Kahve Renk Chester Koltuk Orijinal Modeli

Hakiki Deri Kanepe Modelleri / İstanbul
Yetkili: Tuncer LuxuryTelefon: 0538 835 82 06  Gsm: 0538 835 82 06

Deri Kanepe Modelleri Kahve Renk Chester Koltuk Orijinal Modeli

deri kanepe modelleri, chesterfield deri koltuk modelleri, genuine leather couches, genuine leather sofas, luxury leather sofas, ofis chester deri koltuk modelleri, chester ofis deri kanepe çeşitleri, deri kanepe modelleri

Deri Kanepe Modelleri Kahve Renk Chester Koltuk Orijinal Modeli
Fiyat:0TL
Kategori: Hakiki Deri Kanepe Modelleri
İlan Tarihi: 25.11.2021 12:09:41
Yetkili: Tuncer Luxury
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Tuncer Luxury olarak Kahve Renk Chester Koltuk Orijinal Modeli Hakiki deri klasik model olup modası asla geçmeyen Kahverengi deri chester kanepe Hakiki Deri Koltuk Orijinal Kanepe istediğiniz renk ve ölçüde orijinal chester koltuk üretimi. Deri Kanepe Modelleri.

Kişiye özel ölçü ve gerçek deri renk seçeneği ile sipariş üzeri üretim. Tuncer Luxury olarak kişiye özel ölçü ve deri renk seçenekleri ile sipariş üzeri üretilir.

Gövde: Materyal Gürgen ağacı, Koltuk Tipi: Üçlü Koltuk, Tasarım: Chester Kapitone, El İşçilik Kanepe Örgü Baklava Desen, Renk: Kahve Renk Renk Deri Döşeme: Sipariş üzeri istediğiniz renk ile yapılmaktadır. Fonksiyon: Sabit Çalışması. Genişlik: 240 cm: istediğiniz ölçü ile yapılmaktadır. Derinlik: 95 ve 100 cm: yapılmaktadır. Oturum Yumuşaklığı: Orta Sert: Orta yumuşak, Kaz Tüyü Oturum kaliteli olarak yüksek kalite yapılmaktadır.
Ayak Malzemesi: Ahşap /Gürgen/Ağaç. Teslim Edilen Ürün Olup. Chester Koltuk Orijinal modelleri kategorisinde chester DERİ takımları ve kanepe modelleri yer alıyor.
Baklava dilimli kapitoneli koltuk modelleri chester koltuk modelleri istenilen ölçülerde renklerde sipariş üzeri adetli üretim yapılır.

KAHVERENGİ GERÇEK DERİ CHESTER KANEPE MODELİ.
Ürünlerimizin tamamında HR kalitesinde süngerler (şu anda en kalitelisidir) kullanılır. Bizimle Çalışmaktan Kusursuz işçilik İle Bizleri Tanıdıktan Sonra Anlayacaksınız? Hakiki Deri Kişiye özel Deri Renk Seçeneği İle Chester Kanepe modeline sipariş üzeri sizde sahip olabilirsiniz.
Tuncer Luxury olarak bizlere sipariş vermek için arayabilirsiniz özel işçilik ile teslim edilen ürünler olup sizlere de bu kaliteli tasarımları.Deri Kanepe Modelleri Kahve Renk Chester Koltuk Orijinal Modeli
Hakiki Deri Koltuk
Kategori: Hakiki Deri Kanepe Modelleri
Sayfa: Deri Kanepe Modelleri Kahve Renk Chester Koltuk Orijinal Modeli
Kodu: 10340
Tuncer Luxury

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir