Koltuk Takımları Oturma Grupları

Deri Kanepe Yüz Değişimi Deri Koltuk Döşeme Etiler

Deri Kanepe Yüz Değişimi Deri Koltuk Döşeme Etiler

Hakiki Deri Koltuk Boyama / İstanbul
Yetkili: Tuncer LuxuryTelefon: 0538 835 82 06  Gsm: 0538 835 82 06

Deri Kanepe Yüz Değişimi Deri Koltuk Döşeme Etiler

antrasit renk deri kanepe, deri koltuk yüz değişimi, deri kanepe döşeme, modern deri koltuk yüz değişimi, deri koltuk yüzletmek, gerçek deri koltuk boyama, hakiki deri koltuk boyama, deri koltuk döşeme, deri koltuk kaplama, hakiki deri koltuk döşeme, etiler deri kanepe yüz değişim, antrasit renk deri kanepe döşeme, deri kanepe döşeme etiler

Deri Kanepe Yüz Değişimi Deri Koltuk Döşeme Etiler
Fiyat:0TL
Kategori: Hakiki Deri Koltuk Boyama
İlan Tarihi: 25.07.2022 00:43:22
Yetkili: Tuncer Luxury
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Deri kanepe yüz değişimi yapmış olduğumuz müşterimiz servet beyin Deri koltuk döşeme etiler deki müşterimiz bizleri tercih edip antrasit renk döşeme yapılarak suni deri ile yüz değişimi uygulanmış ve deri kalitesini bizlere bırakarak yapmiş olduğumuz kaliteli deri kanepesi yüz değişim yapılıp teslim edilmiştir.
Deri kanepe be deri koltuk kolay temizlenmesi nedeni ile bir çok ev hanımı tarafından tercih edilmektedir.
Özellikle koltuklarınız ve deri kanepelerinizin deri döşeme kısımlarında çok fazla kirlenme olduğu için hem daha az deformasyon olması hemde rahat temizlenmesinden dolayı komple deri kanepe yüz değişimi tercih edilmektedir. Deri koltuk döşeme neden tercih edilmeli artısı ve eksisi nelerdir buyrun makalemizde açıklayalım.
Deri Kanepe Yüz Değişimi
Döşemelik deri kanepe yüz değişimi ve deri koltuk kumaşlarda olduğu gibi deri koltuklarda da kalite açısından deri kanepe yüz değişimi için önerebileceğimiz ve önermeyeceğimiz deri seçenekleri vardır. Bu nedenle eğer ki koltuklarınızın ve kanepeleriniz ise kumaşını veya derisini komple deri olarak yeniletecekseniz ve derisini de siz gelip göreceksiniz, ki derinin kalitesinden emin olmadığınız durumlarda mutlaka iyi bir kaliteli deri koltuk döşeme ustanıza danışınız. Bizim önereceğimiz deri seçeneklerinide değerlendirmenizi tavsiye ederiz.
Deri Kanepe Yüz Değişimi Deri Koltuk Döşeme Etiler
Hakiki Deri Koltuk
Kategori: Hakiki Deri Koltuk Boyama
Sayfa: Deri Kanepe Yüz Değişimi Deri Koltuk Döşeme Etiler
Kodu: 11518
Tuncer Luxury

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir