Koltuk Takımları Oturma Grupları

Tuncer Koltuk Döşeme Boyaması Deri Koltuk Bakımı Modoko

Tuncer Koltuk Döşeme Boyaması Deri Koltuk Bakımı Modoko

Hakiki Deri Koltuk Boyama Bakım Geçek Deri Kaplama / İstanbul
Yetkili: Tuncer Koltuk DöşemeGsm: 0538 835 82 06

Tuncer Koltuk Döşeme Boyaması Deri Koltuk Bakımı Modoko

hakiki deri koltuk döşeme, hakiki deri koltuk tamiri, hakiki deri koltuk kaplama, hakiki deri koltuk tamir, hakiki deri koltuk kaplama

Tuncer Koltuk Döşeme Boyaması Deri Koltuk Bakımı Modoko
Fiyat:0TL
Kategori: Hakiki Deri Koltuk Boyama Bakım Geçek Deri Kaplama
İlan Tarihi: 1.1.2020 05:00:04
Yetkili: Tuncer Koltuk Döşeme
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Tuncer Koltuk Döşeme koltuk olarak deri koltuklarınızı Koltuk Atölyemize alınarak öncesinde deri koltuk bakımı yapılır. Ve sonrasında Deri koltuk boyama işlevine geçilir deri koltuk boyama işlevi yapılır sonrasında deri koltuklarınız koltuk atölyemizde kuruması için 7 gün koltuk atölyemizde bekletilir.Deri koltuk bakımı ve deri koltuk kaplama ve koltuk yüz değişimi uygulanır.Deri koltuk döşemesi, deri koltuk renk değişimi,deri koltuk tamiri,deri koltuk kaplama renk değişimi,deri koltuk yüz değiştirme,hakiki deri koltuk boyama,hakiki deri koltuk döşemesi, hakiki deri koltuk bakım ve boyaması Tuncer Koltuk Döşeme koltuk atölyemizde uygulanır.
HAKİKİ DERİ KOLTUK MODELLERİ VE HAKİKİ DERİ KOLTUK KAPLAMA DA ÇALIŞMA SİSTEMİMİZ
Tuncer Koltuk Döşeme koltuk olarak Koltuklarınız evinizden alıp Koltuk atölyemiz de işlem uygulanır. ve Koltuk Döşeme de Sünger Değişimi işlerde kol sırt süngerleri 19-28-dns veya 24-dns kuş tüyü pembe sünger farklı kalınlıklarda ve yumuşaklıkta kullanılabilir. Koltuk Kılıf Değişimi VE TV koltuk deri döşeme ve deri koltuk yenileme de, Biz oturma guruplarının alt minderlerine, mutlaka ( 30 veya 35-da HR ) Sünger kullanıyoruz, yaklaşık mukavemet süresi uzun yıllar kullanır. koltuk yüz değişimi Koltuk Sünger Değişimi ve kumaş arasına koruyucu elyaf astar, sırt yastıkları ve kırlentlerde boncuk elyaf kullanıyoruz.
HAKİKİ DERİ KOLTUK DÖŞEME DE HR Süngerleri Yüksek esneklik ve kaliteye sahiptir. Standart süngerlere göre daha dayanıklıdır. Destek katsayıları yüksektir. Basma-bırakma kuvvetleri birbirine yakındır. Bu sebepten oturma ünitelerinde daha yüksek bir konfor özelliği sağlarlar. Bunlara ek olarak alev geciktirme özellikleri de vardır.
* Her nevi koltuk kaplama da ve koltuk yüz değişiminde ve Koltuk Modelleriniz de Kanepe Modelleriniz'de Koltuklarınızı kaplatırken en Çok dikkat etmeniz gereken unsurdur.

İlana Özel İletişim Bilgileri

Tuncer Koltuk Döşeme Boyaması Deri Koltuk Bakımı Modoko

Web Sitesi: Tuncer Koltuk Döşeme
Kategori: Tuncer Koltuk Döşeme Boyama Bakım Geçek Deri Kaplama
İçerik Sayfası: Tuncer Koltuk Döşeme Boyaması Deri Koltuk Bakımı Modoko
Kodu: 2281
Tuncer Koltuk Döşeme


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir