Koltuk Takımları Oturma Grupları

Havuz Kenarı Yaralanma Önleyici Kaymaz Paspas

Havuz Kenarı Yaralanma Önleyici Kaymaz Paspas

Kaymaz Zemin Kaplama / İstanbul
Yetkili: ziya çayTelefon: 02126090323  Gsm: 05324042577

Havuz Kenarı Yaralanma Önleyici Kaymaz Paspas

havuz kenarı paspas, sert zemin kaplama, havuz kenarı kaymaz paspas, havuz kenarı yumuşak pvc kaplama

 Havuz Kenarı Yaralanma Önleyici Kaymaz Paspas
Fiyat:120TL
Kategori: Kaymaz Zemin Kaplama
İlan Tarihi: 17.05.2013
Yetkili: ziya çay
Adres: Eski Edirne Asfaltı no:359/c Bayrampaşa
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:www.fizayapi.com - www.fiza.ticiz.com Tel:02126090323 - 05324042577Havuz kenarları için mükemmel zemin kaplama malzemesi FOXİ-SOFT Almanya''dan ithal yaralanmaları önleyici pvc kaplama malzemesi, iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.Mermer, fayans ve sert zemin havuz kenarlarındaki kaymalardan, düşmelerden, deck döşemelerdeki takılmalardan oluşacak yaralanmaları önler.
Foxi Safety Mat kaymayan ve dinlendirici yüzeyi ile hem iç hem de dış mekanda kullanılabilen bir zemin döşemesidir. Avantajları:Çok ıslak veya buzlu koşullarda bile, kaymama özelliği vardır.Merdiven ve yürüyüş yolları için idealdir.Yorgunluğunuzu alarak sizi dinlendirir.Geniş renk seçeneği vardır. Ve her alana uyumludur. UV ışınlarına karşı dayanıklıdır.Ürün, görsel özellikleri itibariyle kendine özgüdür.Bıçak ile kolay ve düzgün bir şekilde kesilebilir.Isı ve suya dayanıklıdır.Aynı zamanda ses emici özelliği vardır.
Özellikleri:Dış mekan- fabrikalar, ofisler, evler ve bahçelerde- kullanımı uygundur.Kaygan bahçe yolları ve geçişler için uygundur.Safety Mat mükemmel yastıklama özelliği vardır ve yorunluk alıcı özelliğinden dolayı iş yerleri ideal bir kullanım alanıdır.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir