Koltuk Takımları Oturma Grupları

Klasik Berjer Koltuk Deri Tekli Modeli Hakiki Deri Koltuk

Klasik Berjer Koltuk Deri Tekli Modeli Hakiki Deri Koltuk

Koltuk Tamiri İstanbul / İstanbul
Yetkili: Koltuk Tamiri İstanbulGsm: 0538 835 82 06

Klasik Berjer Koltuk Deri Tekli Modeli Hakiki Deri Koltuk

deri tekli modeli, hakiki deri koltuk, klasik tekli koltuk modelleri, deri tekli berjer modeli, tekli koltuk modeller, modern berjer koltuk, klasik minyon tekli koltuk fiyatları, vıntage tekli koltuk çeşitleri, klasik tekli koltuk çeşitleri, klasik tekli koltuk modelleri, klasik berjer koltuk

Klasik Berjer Koltuk Deri Tekli Modeli Hakiki Deri Koltuk
Fiyat:0TL
Kategori: Koltuk Tamiri İstanbul
İlan Tarihi: 6.01.2022 12:35:49
Yetkili: Koltuk Tamiri İstanbul
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Tuncer koltuk olarak kişiye özel deri renk seçeneği ile Klasik berjer koltuk kapitoneli döşemeli tekli koltuk ile yoğun iş temposundan sonra evde dinlenmek için seçilebilecek en iyi klasik berjer eşya olarak nitelendirilen çay içmek için, lüks ofis alanlarınız için çok çeşitli klasik berjer koltuk, lüks yaşam alanlarınız için muhteşem bir Hakiki deri koltuk dğru bir seçimi olup.
Klasik tarzı ile tekli koltuk modası geçmeyen gerçek deri modeli ile rahatlık konfor uzun süre lüks alanlarınız için kullanılması tavsiye edilebilen. Klaisk Tekli Koltuk Sipariş üzeri adetli üretim uygulaması.

Klasik tekli modeli, berjer koltuk kapitoneli döşemeli olup sırt kısmı koltuk salon köşesinde, lüks alanlarınız için ofis deri berjer koltuk, klasik tekli modeli ile sipariş üzeri adetli üretilir.

KLASİK BERJER KOLTUK, DERİ KOLTUK OFİS BERJER BEKLEME SALONLARI, CİLALİ KLASİK TEKLİ, BERJER KOLTUK KAPİTONELİ, KLASİK DERİ BERJER MODELLER, KİŞİYE ÖZEL DERİ SEÇENEĞİ TEKLİ DÖŞEMELİ MİNYON BERJER, YEŞİL KLAİSK TEKLİ, KLASİK TEKLİ KOLTUK MOBİLYALAR, KOLTUK KLASİK OFİS TEKLİ, KAHVE TEKLİ DERİ DÖŞEMELİ, MİNYON TEKLİ BERJER, CEVİZ CİLALI DERİ BERJER, KAHVE RENK DERİ DÖŞEMELİ KLASİK TEKLİ.

Koltuk Klasik Modeli, Fonksiyon Klasik berjer minyon koltuk, Materyal Ahşap, Gerçek Deri Döşemeli. klasik Tarz, Berjer Klasik, Country, Hakiki Deri Döşemeli Desen, Mat tekli cila, Deri Minyon tekli kapitone tarzı ile kişiye özel kumaş renk seçenekleri ile sipariş üzeri adetli üretim uygulanır. Tuncer koltuk olarak Tekli koltuk Kapitone Berjer Koltuklar, Sipariş üzeri Farklı cila renk seçeneği, Farklı deri ve kumaş renk seçenekle ile Klasik berjer koltuk imalatı sipariş üzeri adetli üretim.Klasik Berjer Koltuk Deri Tekli Modeli Hakiki Deri Koltuk
Koltuk Tamiri İstanbul
Kategori: Koltuk Tamiri İstanbul
Sayfa: Klasik Berjer Koltuk Deri Tekli Modeli Hakiki Deri Koltuk
Kodu: 11101
Koltuk Tamiri İstanbul

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir