Koltuk Takımları Oturma Grupları

Lüks Cafe Restoran Koltukları Masalar Sedirler

Lüks Cafe Restoran Koltukları Masalar Sedirler

Cafe Otel Koltukları Ve Sedirler / İstanbul
Yetkili: BYCADDE®Telefon: 0216 314 5022  Gsm: 0555 004 5022

Lüks Cafe Restoran Koltukları Masalar Sedirler

sedirler, cafe kanepe modelleri, sedir imalatçısı, cafe koltukları, otel koltukları, restoran koltukları, kapitoneli cafe koltukları, kapitoneli sedir koltuklar, cafe tasarımı, restoran iç tasarımı

Lüks Cafe Restoran Koltukları Masalar Sedirler
Fiyat:0TL
Kategori: Cafe Otel Koltukları Ve Sedirler
İlan Tarihi: 8.5.2019 21:45:13
Yetkili: BYCADDE®
Adres: Kartalbaba Sokak No:11, Yukarı Dudullu, Ümraniye/İSTANBUL (Modoko altı)
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Lüks ve konforlu iç mekan tasarımları mekanlarınıza özgün üretim seçenekleriyle müşterilerinizi rahat ettirin. Cafe, Restoran, Otel, Loby ve benzeri iç mekanlarınıza sedir koltuklar, kapitoneli koltuklar, masalar istediğiniz üretim seçenekleriyle kısa sürede yapılıp mekanlarınıza kurulumu yapılır.Hakiki deri, Suni deri, ağaç, oymalı, kapitone işlemeli ve daha pek çok seçeneklerle konforlu ortamlar hazırlıyoruz.Aynı zamanda yenilemek isterseniz kumaş, deri ve renk değişimleri yapılmaktadır.Adınızdan söz ettirmek isterseniz müşterilerinize en iyisini sunmaya çalışın. Pek çok büyük projeleri başarıyla tamamlamış olan firmamız üretimden sizlere hizmet verdiği için hem kalite hemde fiyat konusunda avantajlı olursunuz.Bizi arayın gelelim keşif yapalım teklifimizi sunalım.

İlana Özel İletişim Bilgileri

Lüks Cafe Restoran Koltukları Masalar Sedirler başlıklı bu ilan Bycadde İç Mimarlık web sitesinden yollanmıştır.
Cafe Otel Koltukları Ve Sedirler kategorisinde Lüks Cafe Restoran Koltukları Masalar Sedirler başlık altında listelenmektedir.
Orjinal kodu: 1484 bu kodu ile birlikte iletişim bilgilerini kullanarak yetkililerine sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir