Koltuk Takımları Oturma Grupları

Maltepe Yasin Beyin Köşe Koltuk Tasarımı

Maltepe Yasin Beyin Köşe Koltuk Tasarımı

Koltuk Döşeme, Koltuk Tamiri Modoko İşçiliği / İstanbul
Yetkili: Tuncer Koltuk DöşemeGsm: 0538 835 82 06

Maltepe Yasin Beyin Köşe Koltuk Tasarımı

köşe koltuk tasarımı, köşe koltuk yüz değişimi modoko işçiliği, kanepe kaplama, chester köşe koltuk tasarım, köşe chester koltuk yenileme, chester koltuk döşeme

Maltepe Yasin Beyin Köşe Koltuk Tasarımı
Fiyat:0TL
Kategori: Koltuk Döşeme, Koltuk Tamiri Modoko İşçiliği
İlan Tarihi: 20.1.2020 00:54:11
Yetkili: Tuncer Koltuk Döşeme
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Tuncer Koltuk Döşeme Koltuk Olarak Modoko altın da bulunan Kişiye özel kanepe modelleri üretilir. Özel Butik imalat kişiye özel hakiki deri kanepe modelleri, ve rengi orijinal deri modern kanepe modelleri, ve yerinize göre ölçülü orijinal deri koltuk imalatı %.100 Hakiki deri kullanılan atölyemiz de butik koltuk atölyemizde özenle iskelet kısmı %.100 fırınlanmış gürgen müşteri dilin de bilinen kayın ağacı kullanılmaktadır.
iskelet kısmın dan sonraki işlem orijinal deri kanepe modelleri kullanılan malzeme ise hakiki deri koltuk modelleri, deri kısmı orijinal olduğu için kasa kısmında kullanılan sünger üst seviyede dns yüksek kullanılmalıdır. Kişiye özel üretilen hakiki deri koltuk, taba renk orijinal kanepe modelleri uzun ömürlü kullanabilirsiniz.
Malzeme olarak kullanılan isteğe kaliteye göre oturum kasa kısmın da rahatlık ve uzun ömürlü kullanım amaçlı olarak zikzak yay kullanım da konfor katmak'tadır.
Sonrasın da ise Taba Renk Kanepe Modelleri, ise kullanılan oturum süngeri 35 dns veya isteğe göre 45 dns kullanılmakta çok fayda sağlamaktadır.
Sonrasında ise orijinal deri kanepe modellerin'de ise şıklık katması için yüksek ayak kullanım sağlanır. Şık bir Orijinal kanepe modeli tasarım, ve işini seven tasarım koltuk ustasının çok önemi vardır.
'de sürekli kullanılan ev koltuk deri modelleri olduğu için ürünü ortaya çıkarmak zahmetli bir o kadar hakiki deri döşemesi ustalık itina isteyen ve ustalık çok önemi olduğunu unutmayınız.
Alıcılar Tuncer Koltuk Döşeme Koltuk kategorisinde yer alan Taba renk hakiki deri kanepe modelleri, tarz da imal edilir.
Ürün görsellerine bakarak hakiki deri kanepe modelleri kişiye göre üretim sağlanır.
Son yılların en sık tercih edilen olan modern koltuk modelleri, rahat koltuk modelleri; oturma grubu veya kişiye özel hakiki deri kanepe üretimi, şeklinde ya da hakiki deri L koltuk şeklinde olabilir. Hem evin düzeni hem de diğer mobilyaların yerleşimine göre seçilecek modern rahat hakiki koltuk modelleri genelde spor tarzda dekore edilen evlerde tercih edilm

İlana Özel İletişim Bilgileri

Maltepe Yasin Beyin Köşe Koltuk Tasarımı

Web Sitesi: Tuncer Koltuk Döşeme
Kategori: Koltuk Döşeme, Koltuk Tamiri Modoko İşçiliği
İçerik Sayfası: Maltepe Yasin Beyin Köşe Koltuk Tasarımı
Kodu: 1780
Tuncer Koltuk Döşeme


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir