Koltuk Takımları Oturma Grupları

Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk

Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk

Hakiki Deri Koltuk Modelleri / İstanbul
Yetkili: Tuncer LuxuryTelefon: 0538 835 82 06  Gsm: 0538 835 82 06

Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk

gerçek deri koltuk takımları, siyah renk deri kanepe çeşitleri, deri koltuk modelleri, hakiki deri koltuk takımları, modern hakiki deri koltuk takımları, modern koltuk takımları, genuine modern sofas, metal ayaklı deri kanepe modeli, deri kanepe modeli, modern üçlü koltuk

Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk
gerçek deri koltuk takımları, siyah renk deri kanepe çeşitleri, deri koltuk modelleri, hakiki deri koltuk takımları, modern hakiki deri koltuk takımları, modern koltuk takımları, genuine modern sofas, metal ayaklı deri kanepe modeli, deri kanepe modeli,  modern üçlü koltuk
Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk
Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk
Fiyat:0TL
Kategori: Hakiki Deri Koltuk Modelleri
İlan Tarihi: 26.11.2021 14:26:55
Yetkili: Tuncer Luxury
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Tuncer Luxury Olarak Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk, mekanınıza modern, özel bir his getiriyor. Gerçek deri Koltuk Rahat geniş kollara ve vurgulu sırt sabit oturuma sahip bu Deri kanepe, Modern ve sabit oturum ile zarif çizgilerle aynı hizadadır. Kişiye özel Tuncer Luxury Olarak sipariş üzeri deri renk seçeneği ile üretilir.

Deri modern koltuk takımı lüks tasarım serisi, belirleyici bir imaja sahip mütevazı bir tasarımdır. Modern üçlü koltuk, hakiki deri tasarım oturma grubu çizgileri ve sınıfıyla klasik bir modern kanepe.
Kişiye özel ölçü imkanı ve sipariş üzeri adetli üretim uygulaması.
Koltuk Salon Takım olarak 3+3+1 şeklinde ya da kendi tercihinizle seçim yapabilirsiniz.

Gerçek deri koltuk model koltuğu mu arıyorsunuz? Mobilya boşluğunu bir deri koltuk takımı doldursun. Kanepe modern, lekelere ve ev misafirlerini şaşırtmaya karşı ayakta dururken kalıcı rahatlık sağlayacak dayanıklı bir deri parçası tercih edin.

Deri şaşırtıcı bir şekilde evcil hayvan dostudur, gerçek deri temizlenmesi kolaydır ve aynı şekilde küçük hasarları iyi bir şekilde yıpratır. %100 Deri koltuklar birinci sınıf döşeme, çoğu kolaylıkla silinebilir. Derinin bir diğer önemli faydası da yaşla birlikte iyileşmesidir. Zamanla, yeni bir deri kanepe gibi şık koltuğunuzda doğal aşınma kırılacaktır. Bazı deriler diğerlerinden daha çizilmeye meyillidir, ancak çoğunlukla bu çalışkan parçalarda biraz sevgi güzel görünür.


Deri kanepe modelleri satın aldığınız için pişmanlık duyuyorsanız, biraz daha yön isteyebilirsiniz. Mesela, bir DERİ kanepeyi iyi inşa eden nedir? Dekorasyon Önerileri kapsamlı deri kanepe sipariş vermek için size yardımcı olmak için burada! Deri Kanepe ve koltuk takımı satın aldığınızdan, size yıllar boyunca mutluluk ve ailenizle birlikte geçirme zamanı getirecek bir yatırım parçası olduğundan emin olun.

Tuncer Luxury Olarak Kişiye özel sipariş üzeri deri renk seçeneği ile adetli üretilir. Her odada sağlam bir duruş sergileyen bu modern parça, deri döşemeye hoş bir kontrast sağlayan kasa kısmı gürgen ağaç olup, metal ayaklarla tamamlandı. Bu modern kanepenin tasarımı, Siyah Renk Deri Kanepe çok çeşitli stilleri tamamlar Modern Üçlü Koltuk ve evinizde bir klasik olarak kolayca uygulanabilir.Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk
Hakiki Deri Koltuk
Kategori: Hakiki Deri Koltuk Modelleri
Sayfa: Modern Üçlü Koltuk Gerçek Deri Kanepe Modeli Siyah Renk
Kodu: 10370
Tuncer Luxury

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir