Koltuk Takımları Oturma Grupları

Yan Sehpalı Köşe Koltuk Takımı

Yan Sehpalı Köşe Koltuk Takımı

Köşe Koltuk Takımları / İstanbul
Yetkili: BYCADDE®Telefon: 0216 314 5022  Gsm: 0555 004 5022

Yan Sehpalı Köşe Koltuk Takımı

köşe koltuk modelleri, köşe koltuk takımları, özel ölçülü köşe koltuk, yataklı köşe koltuk, sandıklı köşe koltuk, köşe takımı modelleri, deri köşe takımları, kumaş köşe takımları, silinebilir köşe koltuk modelleri, sırt ve kollar mekanizmalı köşe koltuk, yan sehpalı köşe koltuk

Yan Sehpalı Köşe Koltuk Takımı
Fiyat:0TL
Kategori: Köşe Koltuk Takımları
İlan Tarihi: 27.4.2019 11:54:17
Yetkili: BYCADDE®
Adres: Kartalbaba Sokak No:11, Yukarı Dudullu, Ümraniye/İSTANBUL (Modoko altı)
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Sırt ve kollarda bulunan mekanizmalar sayesinde köşe takımının bu bölümleri istenilen açılarda sabitlenebilir. Konforunuza en uygun açıda istirahat edebilirsiniz. İskelet aksamı fırınlanmış gürgen ağacından meydana gelmiştir. Silinebilir kumaşı karteladan istediğiniz renk ve desende kumaş ile değiştirebilirsiniz. Hatta köşe takımının kumaşını karteladan beğendiğiniz nubuk, tay tüyü, deri, keten, kadife gibi döşemelik malzemeler ile değiştirilebilir. Döşemede kullandığımız malzemelerin hepsi silinebilir ve zengin renk ve desen seçenekleri mevcuttur.

İlana Özel İletişim Bilgileri

Yan Sehpalı Köşe Koltuk Takımı başlıklı bu ilan BYCADDE® Mobilya İç Mimarlık web sitesinden yollanmıştır.
Köşe Koltuk Takımları kategorisinde Sırt Ve Kol Mekanizmalı Yan Sehpalı Köşe Koltuk Takımı başlık altında listelenmektedir.
Orjinal kodu: 1478 bu kodu ile birlikte iletişim bilgilerini kullanarak yetkililerine sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir