Koltuk Takımları Oturma Grupları

Alibeyköy Koltuk Döşemeci Koltuk Tamiri Ve Yüz Değişimi Kumaş Değişimi
 Tuncer Koltuk Döşeme Modoko Logosu

Tuncer Koltuk Döşeme Modoko

Tel: 0538 835 82 06  Gsm: 0538 835 82 06

Alibeyköy Koltuk Döşemeci Koltuk Tamiri Ve Yüz Değişimi Kumaş Değişimi

Alibeyköy Koltuk Döşemeci Koltuk Tamiri Ve Yüz Değişimi Kumaş Değişimi. Alibeyköy Koltuk Tamiri Koltuk Yüz Değişimi, Kotluk Döşemeci, Alibeyköy Koltuk Döşeme Her Türlü Koltuklarınız Sandalyeleriniz Yenilenir, Tamir İşleri...

 Alibeyköy Koltuk Döşemeci Koltuk Tamiri Ve Yüz Değişimi Kumaş Değişimi
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 672
İlan No: 184325
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Alibeyköy Koltuk Tamiri Koltuk Yüz Değişimi, kotluk döşemeci, Alibeyköy koltuk döşeme her türlü koltuklarınız sandalyeleriniz yenilenir, tamir işleri yapılır. Özel ölçü siparişleriniz yapılır. Yaptırmayı düşündüğünüz eski koltuklarınızın resimlerini mobil numaramıza whatsapp üzerinden gönderip fiyat alabilirsiniz.
Alibeyköy Koltuk Tamiri Koltuk Yüz Değişimi modoko imalatçı firma olarak tamir, tadilat, kumaş değişimi gibi işlerinizde sizlere hizmet vermekteyiz. Uygun fiyatlar, kaliteli işçiliğimizle koltuklarınızı en iyi şekilde yaparak yeni almış gibi sizlere teslim ediyoruz. Alibeyköy Koltuk Tamiri Koltuk Yüz Değişimi her tarz koltuklarınız yapılır. Modern, klasik, avangard, country, chester, sandalye, takım, köşe takımları, tv koltukları ve işimizle ilgili her türlü koltuklarınız istediğiniz renklerde, kumaş ve derilerle yenilenir.
Alibeyköy Koltuk Tamiri Koltuk Yüz Değişimi işlerinizde imalatçı olarak işlerinizi en kaliteli malzeme ve işçilikle yaptırmak isterseniz tam yerindesiniz. Alibeyköy ve tüm İstanbul'a adres teslimi işleriniz yapılır. Biz Modoko'da iki kardeş çıraklıktan başlayıp bu işin en zor tarzı klasik üzerine yetiştik. Kendi döşeme atölyemizi kurarak yıllardır kazandığımız deneyimimizi sizlere sunmaktayız. Özel siparişleriniz yapılır, Resim üzerinden birebir çalışırız.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir