Koltuk Takımları Oturma Grupları

Çiçek Desenli Josefin Koltuk Modeli
Jofesin Koltuk Modelleri Miraç Koltuk Logosu

Jofesin Koltuk Modelleri Miraç Koltuk

Tel: 0535 761 89 80  Gsm: 05357618980

Çiçek Desenli Josefin Koltuk Modeli

Çiçek desenli kumaştan üretilmiş Josefin Koltuk modeli, mekanlarınızda dekoratif bir üründür. Josefin İstirahat kanepeleri zevkinize özgün tasarım ve üretim seçenekleriyle

 Çiçek Desenli Josefin Koltuk Modeli
josefin koltuk modelleri, josefin koltuk tasarımları, klasik josefin koltuk, kapitoneli josefin koltuk, en güzel josefin koltuk, istirahat kanepeleri, josefin istirahat koltuğu, dekoratif koltuk modelleri
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 3955
İlan No: 179535
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Josefin Koltuk Modellerimizde sunduğumuz modeller, yapmış olduğumuz örneklerden derlenmektedir. Beğendiğiniz bir modeli, istediğiniz üretim ve tasarım seçenekleriyle zevkinize göre üretiriz.

Modoko civarında bulunan atölyemizde Modern, Klasik, Avangard, Country tarzı koltuk üretimi yapmaktayız.
Hem mağazalara toptan olarak hemde koltuk ihtiyacı olan herkese perakende olarak özel üretim seçenekleriyle hizmet vermekteyiz.

Bizim işimiz, müşterilerimizin istedikleri tarzda ve özellikte koltuk üretimi yapmaktır. Elimizden geldiğince işimize özen gösteriyoruz.
Sunmuş olduğumuz modeller, yapmış olduğumuz işlerdendir. Sizlerde begendiğiniz, yaptırmayı düşündüğünüz koltuklar için bizimle irtibata geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İlginizden dolayı teşekkür eder, bizimle alışveriş yapmanız durumunda mumnun kalmanız dileğiyle...

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir