Koltuk Takımları Oturma Grupları

Kaplan Buro Ofis Mobilya Limited Şirketi
 Kaplan Buro Ofis Mobilyal Logosu

Kaplan Buro Ofis Mobilyal

Tel: 04142150047  Gsm: 05384064555

Kaplan Buro Ofis Mobilya Limited Şirketi

BUROSPOT TOPTAN PAZARLAMA LİMİTED. ŞİRKETİNE. HOŞGELDİNİZ

 Kaplan Buro Ofis Mobilya Limited Şirketi
Fiyat:500 tl
Görüntüleme: 2562
İlan No: 178310
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Firmamiz, burospot 2005 yilinda ömer kaplan tarafindan sanliurfada kurulmustur. Hizmet ve Ürün kalitesini ön planda tutan firmamizin baslica hedefi Müsteri Memnuniyetidir...
Genç Yönetim beyinlerinin verdigi güçle firmamizin her geçen gün gerek müsteri portföyünü, gerek ürün kalitesini ve gerekse hizmet anlayisini gelistirdigi tüm alanlarda gözlenmistir.

Günümüze kadar çizgisini daima gelistiren sirketimiz son yillarda kurumsallasma adina ilk adimlarini atmis ve her geçen gün bünyesindeki birimleri güçlendirerek ürünlerini ve hizmetlerini müsterilerinin hizmetine sunmustur.

Bugün firmamizin müsterilerine sunmus oldugu ürünlerin 80ine yakininin kendi üretimi olmasi, kalitesine artilar katmis olup ayrica müsterilerinin özel ürün taleplerine daha hizli ve yerinde çözümler sunmasini saglamistir.

Günümüz Türkiyesinin dünya pazarindaki yerinin sekillenmesi süresince de, sektörümüzün her adiminia katkida bulunmak amaciyla "Yasanan Mekanlar Yasamin Göstergesidir" diyerek kalliteli yasamlar adina yola çiktik.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir