Koltuk Takımları Oturma Grupları

Keçiören Halı Yıkama Damla 480 19 14
 Ankara Hali Yikama Antibakteriyel 0531 990 48 71 Logosu

Ankara Hali Yikama Antibakteriyel 0531 990 48 71

Tel: 0531 990 48 71  Gsm: 0531 990 48 71-0544 483 39 83

Keçiören Halı Yıkama Damla 480 19 14

Ankara Hali Yikama Damla 15 Yıllık Tecrübe Ve Deneyimlerle Antibakteriyel Yıkama Garantisini Müşterilerine Veriyor.

 Keçiören Halı Yıkama Damla 480 19 14
Fiyat:3.00 TL/m2
Görüntüleme: 3666
İlan No: 81549
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Halılarınız bilinçsiz halı yıkamacılar tarafından yada evde uygulanan yanlış temizlik işlemleri sonucu hem sağlığınızı hem de halınızın ömründe olumsuz sonuçlar ortaya koyar. Ev de yapılan halı yıkama işlemlerinde, halı yüzeyinin parlak görüntüsü yanıltır aslında kirler ve lekeler çıkmamışdır. En doğru halı yıkama tekniklerini uygulayan, halı yıkama yapılırken mutlak suretle tecrübeli ve tesisi olan halı yıkama fabrikalarını tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Evde yapılan ve oto yıkama gibi yerlerde yapılan halı yıkama işlemleri halınıza büyük zararlar vermekte ve ilk günkü parlaklık elde edilememektedir. Halı yıkama ve temizliği yapacak olan firma bu iş için ehliyetli olmalı ve iyi bir kadroya sahip olmalıdır. Çünkü halı yıkama tecrübe gerektiren bir iştir.Halı yıkama işinizi yaptıracağınız firmada mutlaka kriterler arayınız donanımı tesisi personel sayısı ve ücretsiz servis imkanı gibi konuların üzerinde önemle durunuz. Hangi halı şampuanı ve hammaddeler ile yıkadıklarını mutlaka sorunuz.
Ankara'da halı temizleme denince Ankara Halı Yıkama bu anlatılan kriteleri taşıyan ender firmalardan biridir.Normal yıkama haricinde ulraviole halı yıkama ve kurutma teknolojisinide bünyesinde barındırmaktadır.
Firmamız Ankara'da Çankaya, Batıkent, Eryaman semtlerinde halı yıkama hizmeti vermekte ve ücretsiz servis olanağı sağlamaktadır.
Ankara Halı Yıkama firmamız, 10 yıllık geçmişinden elde ettiği deneyim ve üstün hizmet anlayışıyla etkin, güvenilir ve ekonomik çözümler üreterek kalite ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemiştir. Ankara'da özellikle teknoloji ürünü makinalarımız, zengin ekipmanımız, eğitimli ve deneyimli personelimizle ve Ankara Halı Yıkama farkıyla mükemmel şekilde yerine getirmektedir.
Anahtar Kelimeler : Çayyolu Halı Yıkama, Dikmen Halı Yıkama, Çankaya Halı Yıkama, Batıkent Halı Yıkama, Eryaman Halı Yıkama, Ankara Halı Yıkama

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir