Koltuk Takımları Oturma Grupları

Mersin Koltuk Yıkama Ve Temizliği
 Mersin Temizlik Şirketleri Fıratlar Temizlik Şirketi Logosu

Mersin Temizlik Şirketleri Fıratlar Temizlik Şirketi

Tel: 03243261778  Gsm: 05307665879

Mersin Koltuk Yıkama Ve Temizliği

Profesyonel Koltuk Yıkama Firması 0324 326 17 78 , 0530 766 58 79

 Mersin Koltuk Yıkama Ve Temizliği
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 2846
İlan No: 173569
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:
MERSİN KOLTUK YIKAMA

Koltuk yıkama konusunda uzman personelimiz , koltuk kumaşına zarar vermesi mümkün olmayan kimyasal ve ekipmanlarımızla koltuk takımlarınızı bir kere bize yıkattığınızda tercihiniz devamlı biz olacağız. 2009 yılı yaz döneminde ( Mayıs - Ekim Ayları Arası ) 825 ailenin evine giderek koltuk takımlarını yıkadık. Bu 825 müşterimizden 446 tanesi Abonelik sistemimize geçerek bize olan memnuniyetlerini gösterdiler.




Abonelik sistemi nedir ?

Koltuk Yıkama en kötü ihtimalle 6 ayda bir kere yapılmalıdır. Yıkama işlemi görmeyen koltugun üzerindeki lekelerin kalıcı olabilme ihtimali çok yüksektir. Belli periyotlarda yıkanan koltuk hem hijyen hemde görünüm bakımından çok daha iyi olucaktır aynı zamanda kullanım ömrüde artıcaktır. Bizim tavsiyemiz koltukların yılda 2 defa yıkanmasıdır. Yılda bir kere yıkanankoltukta görünüm bakımından iyi olucaktır ama 1 sene uzun bir zaman olduğundan hijyeni sağlamak zor olabilir.





Koltuk yıkama abonelik sistemi bana ne fayda sağlar?


Abonelik sistemine geçtiğinizde ilk olarak 10 Abone indiriminden faydalanırsınız. Diğer faydaları ise koltuk yıkatma zamanınız gelmeden 1 hafta önce şirket personellerimiz tarafından aranır uygun güne randevu alırsınız. Bu sayede yaz yoğunluğundan etkilenmez şirketimiz tarafından her zaman öncelikli olursunuz.Koltuklarınızı artık siz düşünmeyin, sizin için biz düşünüyoruz .

Mersin Fıratlar Temizlik Hizmetleri

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir