Koltuk Takımları Oturma Grupları

Mersin Ofis Temizliği Mis-pak Temizlik
 Mersin Temizlik Şirketleri Mis-pak Temizlik Logosu

Mersin Temizlik Şirketleri Mis-pak Temizlik

Tel: 0324 326 02 20  Gsm: 0553 425 33 58

Mersin Ofis Temizliği Mis-pak Temizlik

Mersinde Profesyonel Temizlik Hizmetleri Mis, Pak Temizlik 0324 326 02 20

 Mersin Ofis Temizliği Mis-pak Temizlik
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 2642
İlan No: 173040
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Çalıştığınız mekan istediğiniz süre aralıklarında yada günlük olarak temizlenmelidir. Çalışma masaları silinmeli, masa üstündeki aksesuarların tozu alınmalıdır.
Ayrıca ofisin tüm zeminleri silinmeli, çöp poşetleri değiştirilmelidir. Camlarınız istediğiniz periyotlarda silinmeli ve iç camlar en az haftada bir silinmelidir
Haftada bir mutlaka detaylı genel temizlik yapılmalıdır. Çöp kovaları yıkanmalı, oturma grupları silinmelidir
Ofis Temizlik Şirketiniz Size En İyi Hizmeti Verir
Petekler ve jaluzilerin tozu alınmalı, dolap üstleri, kapılar iyice silinmelidir. En önemlisi ofis ortamındaki tuvaletler günlük temizlenmeli ve hijyenik ürünlerle gerekli hijyenin sağlanması gerekmektedir
Sabah iş yerinize geldiğinizde pırıl pırıl bir mekanla karşılaşmak istemez misiniz? Yeni fikirler üretmek, yeni atılımlar yapmak günlük bakımı yapılmış, mis gibi kokan, havalandırılmış, çöpleri boşaltılmış, tozdan arınmış, tertip ve düzeni sağlanmış bir iş yerinden geçer. Sabah erkenden başlayan günlük temizlik (masaların, bilgisayarların silinmesi, çöplerin boşaltılması tertip ve düzenin sağlanması vs.) hizmetiyle ofisler, işyerleri ve kamu kuruluşları mesai başlama anına kadar pırıl pırıl olur. Size de gönül rahatlığıyla işlerinizi yapmak kalır.
Ayrıca büro temizliği sırasında iş akışına engel olmamak, toplantı ve görüşme v.b. sırasında ortamı rahatsız etmemek ve o iş yeri ile ilgili bilgiler konusunda gizlilik prensiplerine uymak MİS-PAK OFİS TEMİZLİK ŞİRKETİNİN görevlerindendir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir